Make a Statement


Comic Fun & Letter Design | 2019 Special Editions Bilbarnstolar

Make a Statement

Comic Fun & Letter Design | 2019 Special Editions Bilbarnstolar

"Lyssna inte på människor som försöker berätta för dig vad du kan och inte kan."

 

null

Vi tror ofta att vi måste följa vissa givna regler. Men livet är mångsidigt, varje familj är speciell och livet tillsammans med barn bjuder alltid på överraskningar och äventyr. Vår nya designlinje “Make a Statement” Special Editions är lika annorlunda som en familj kan vara.
Istället för att renodla en stil hämtade våra designers inspiration från två helt olika trender inom mode och inredning. Resultatet? En spralligt glad och färgstark Comic Fun och en stilren, elegant Letter Design. Tillsammans tar de tydligt ställning för variation och individualitet.

null

Vår nya designlinje är också ett uttryck för vårt personliga ställningstagande. Den är helt och hållet skapad i Tyskland – från det första strecket i skissblocket till färdiga produkter. Det är faktiskt så att 90% av våra bilbarnstolar tillverkas i Tyskland och Storbritanien.
För att kunna garantera dig en bilbarnstol av högsta kvalitet måste vi veta exakt hur våra bilbarnstolar tillverkas. Därför väljer vi att kontrollera varje steg i produktionen.
Läs mer om våra bilbarnstolar under rubriken “Tillverkade i Tyskland”.